Vi visste alle at dette kom.

This was my formal letter discussing the reasons why I thought it was right to take a break from working day in and day out on CloudCraft. i’m back and working at cloudcraft at the time of writing this post, but i THOUGHT IT’D be nice REPOST THIS LETTER HERE FOR A FIRST BLOG POST.
i wrote the letter in norwegian to prove that the server has ultimately changed my life over the past five years, and that i’ve found new interests and friends through cloudcraft.

Hei til alle mine gode venner, medarbeidere og andre spillere.

Jeg “forlater” CloudCraft. I løpet av det siste året har jeg vært vitne til at denne serveren blir et sted der små argumenter mellom venner blir igjen for å utvikle seg til noe stort. Dette har blitt gjentatt så mange ganger, av så mange tidligere ansatte, inkludert det forrige kjerneteamet til CloudCraft: Hatson, TDS og Eae. I løpet av de siste ukene, og til og med månedene, har stresset med å håndtere denne serveren og mange andre ting blitt for mye for meg å takle, akkurat som mange av våre tidligere spillere.

Jeg elsker dette samfunnet. Jeg elsker vennene jeg har tilbrakt de siste fem årene med, og laget så mange fantastiske minner. Jeg elsker alt om dette stedet, bortsett fra at jeg må jobbe med å holde serveren i live og hyggelig for alle som bruker den. Jeg skriver dette brevet på norsk, for bare å bevise at å bli kjent med mennesker fra hele verden, hjelper deg med å finne nye interesser og hobbyer som vil henge sammen med deg resten av livet, og norsk språk og kultur vil være noe som vil gjøre nettopp det for meg.

Men dessverre har denne gangen i mitt liv kommet til en slutt når jeg må gå videre fra fortiden min på denne serveren til andre ting. Jeg trenger å få nye venner og jeg trenger å forandre meg helt. Imidlertid kommer jeg til å forlate her med å fortelle deg en liten hemmelighet: jeg forlater ikke dette samfunnet, denne serveren og vennene mine. Det ville være umulig. Den siste tiden har jeg spilt på CloudCraft med to kontoer. Noen av dere er venner med begge deler. Så bare vet at den du snakker med kan være meg. Jeg er kanskje ikke i vårt Discord. Jeg kunne ha dratt for en stund siden, men jeg er fortsatt i kontakt med deg. Men kanskje ikke!

Alt dramaet med at Ian forlot forårsaket så mye smerte, men det var også en morsom tid for oss å finne ut hvor han er, ved å bruke de kryptiske ledetrådene han ga oss for to år siden, og jeg vil gjøre det samme. Jeg kommer tilbake til denne serveren, sannsynligvis før sommeren starter. Imens vil jeg imidlertid at dere alle skal være sterke og være lojale mot meg og serveren.

Jeg kommer tilbake,
Dän.